Cine suntem?

Conta Radulescu SRL este prima societate din grup si marca cea mai cunoscuta, ea fiind societatea principala in furnizarea de servicii de contabilitate si consultanta contabila. Avand un actionariat roman cu o experienta de peste 7 ani in contabilitate si audit, compania desi tanara, a reusit sa se remarce pe piata interna de servicii contabile prin seriozitate si profesionalism. Cu zeci de controale de la organele statului trecute cu brio pentru clientii nostri, societatea noastra ofera servicii financiar-contabile ce respecta legislatia si cerintele clientilor sai. Oferim servicii contabile pentru toate tipurile de societati comerciale, SRL, ONG, PFA, profesii liberale, etc., in diferite forme de activitate, servicii, comert, productie. Compania este compusa din absolventi de studii economice de profil, cu experienta indelungata in contabilitate, media de varsta a angajatilor nostri fiind mai mare de 35 ani, printre care regasim experti contabili membri C.E.C.C.A.R., inpectori resurse umane abilitati ITM, auditori membri C.A.F.R. Cu un portofoliu de sute de clienti, Conta Radulescu a fost prima societate de contabilitate ce a implementat sistemul unic de "90 zile fara riscuri" sistem mai bine cunoscut sub denumirea sa internationala de "Money Back" garantand fiecarui nou client o perioada de testare a serviciilor prestate de noi timp de 90 zile, returnand valoarea contractului in cazul unor nemultumiri argumentate. Oferim fiecarui client pe segmentul de consultanta, CD-ul Primii Pasi in Mediul Fiscal Romanesc, GRATUIT ca si o completare a orei de consultanta achitata. Stim ca nu putem invata pe nimeni in 60 de minute ceea ce noi am invatat in 15 ani de studiu, si de aceea am dezvoltat acest soft, foarte intuitiv si usor de folosit, pe toate cele 3 segmente de activitate, SRL, PFA si ONG, suport pe care sa il folositi ori de cate ori e nevoie. CD-ul ofera sectiuni dedicate de : consultanta, tipizate, adrese utile, legislatie, resurse umane etc. Am dezvoltat un sistem de curierat acte contabile propriu, destinat colectarii actelor contabile, GRATUIT, de la sediul clientilor nostri. Beneficiind de siguranta si confortul colectarii actelor, veti simti ca aveti departament propriu de contabilitate, nu servicii externe.

Sucursale

1

Sediul Social
Bacila Vasile, nr. 1 Sector 2, Bucuresti

2

Filiala Piata Alba Iulia
P-ta Alba Iulia nr. 7, Bloc I6 (Galeriile Cornel Florea
Vodafone: 0725 196 918
Cosmote: 0762 495 033
E-mail:

3

Filiala Bd-ul Basarabia
B-dul Basarabia, nr. 250, Etaj 1, Sector 3
Tel/Fax: 021 255 47 72
Vodafone: 0732 264 752
Orange: 0751 482 579
E-mail:

4

Filiala Brasov
B-dul Grivitei Nr 84 Bl 12 Sc D Ap 4
Tel/Fax: 0268 510 707
Vodafone: 0723 777 142
Orange: 0751 482 579
E-mail:

Istoria Noastra

2010

Este anul in care compania se infiinteaza. Cu o activitate inceputa in anul 2005 in companii cunoscute de profil din Romania, actionarul principal ia hotararea de a deschide propria sa companie, care sa reflecte ideile si principiile obtinute printr-o corecta educatie si formare profesionala. Se deschide primul sediu, cel din Piata Alba Iulia si se pun in miscare mecanismele necesare unei afaceri de succes. Anul 2010 a reprezentat pentru companie nu doar inceputul, ci primul pas catre ceea ce azi numim Radulescu Group.

2011

Avand o cifra de afaceri impresionanta si un portofoliu de clienti ce depaseste un numar impresionant de peste 130 de companii, societatea deschide alte 3 secietati-satelit printre care se numara si una dintre societatile ce poarta numele de Resurse Umane Radulescu, societatea responsabila de resursele umane in intregul grup. Aprecierile externe nu intarzie sa apara, societatea fiind deja prezentata la stirile unor televiziuni importante ca fiind o afacere de succes. Urmeaza apoi diverse aparitii la TV ce contureaza determinarea companiei de a fi un jucator important pe piata serviciilor de contabilitate din Bucuresti.

2012

Reprezinta implicarea companiei in diverse proiecte importante precum proiectul "Contabilizati un zambet afacerii dumneavoastra ", dezvoltat impreuna cu Institutul European Pentru Dezvoltare Sociala, care doreste sa traga un semnal de alarma cumparatorului de servicii contabile cu privire la calitatea serviciilor de contabilitate.Anul 2012 este anul in care societatea Audit Radulescu se lanseaza pe piata. Audit Radulescu se doreste a fi reprezentantul din grup ce activeaza pe piata de audit din Romania-Bucuresti. Se lanseaza cunoscutul CD de consultanta contabila "Primii Pasi in Mediul de Afaceri Romanesc", primul produs de gen realizat de catre o companie de contabilitate, CD ce a fost vandut intr-un numar impresionant de peste 12.000 de bucati inainte sa fie retras si distribuit GRATUIT. Se deschide sediul din B-dul. Basarabia si deja se contureaza ideea de filiale. Reprezentand un spatiu modern, filiala are ca si sediu etajul unei cladiri de birouri din B-dul Basarabia Sector 3 Bucuresti.

2013

La sfarsitul anului 2013 Conta Radulescu participa alaturi de importanti participanti din domeniu la decernarea premiilor profesiilor liberare si economice din Romania, festivitate ce a avut loc in hotelul Howard Johnson. Desi nu a fost premiata, a asistat doar la premierea celor 4 mari companii multinationale din domeniu, dar participarea companiei este o afirmatie clara ca tinde catre o pozitie solida pe piata serviciilor de contabilitate si audit din Romania.