Contabilitate Bucuresti

Conta Radulescu reprezinta o viziune, o dorinta, un succes. Grupul reuneste sub aceasta denumire, cele mai cunoscute societati ale sale: Conta Radulescu (contabilitate Bucuresti), Resurse Umane Radulescu si Audit Radulescu. In plina dezvoltare, grupul isi extinde acum activitatea si la nivel national. Prima filiala din tara este deschisa in orasul Brasov si se alatura celor 3 filiale deschise deja in Bucuresti, urmand sa se deschida filiale in cele mai importante orase din Romania, unde deja am dezvoltat parteneriate cu firmele locale, orase precum Iasi, Timisoara, Arad, Craiova etc.

In plina dezvoltare, grupul isi extinde acum activitatea si la nivel national.

Prima filiala din tara este deschisa in orasul Brasov si se alatura celor 3 filiale deschise deja in Bucuresti, urmand sa se deschida filiale in cele mai importante orase din Romania, unde deja am dezvoltat parteneriate cu firmele locale, orase precum Iasi, Timisoara, Arad, Craiova etc.

Am implementat solutii software ce ne permit o buna gestinare a resurselor pastrand un grad inalt de calitate, solutii de tip ERP care ne permit o buna gestionare a resurselor locale si nationale, pastrand gradul de profesionalism si calitate ce ne caracterizeaza.

Selectam cu atentie personalul intern pentru a putea face fata celor mai exigente cerinte din partea clientilor nostri, indiferent de gradul lor de dezvoltare. Avem parteneri in toate segmentele conexe ale activitatii noastre de contabilitate si audit, astfel incat sa va oferim solutii imediate si convenabile in raportul calitate-pret.

Prin partenerii nostri beneficiati de tarife preferentiale in ceea ce priveste achizitia de echipament fiscal, medicina muncii, protectia muncii, eliberare autorizatii, asistenta juridica, infiintare societati comerciale etc.

Pe langa filialele de contabilitate Bucuresti, filiala din Brasov dispune si de o sectie de traduceri autorizate ce va poate oferi suport in traducerea documentelor dumneavoastra in aproape orice limba importanta din lume. Am dezvoltat un sistem intern de curierat pentru actele contabile, in vederea colectarii actelor de la sediul dumneavoastra in siguranta si rapiditate.

Stiri

» Declaratia 089 a fost modificata de ANAF
2015-03-07 16:57:17

Declaratia 089 a fost modificata de ANAF. Declaratia 089 se depune la ANAF de catre persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA, catre care se efectueaza livrarea de energie electrica si care detin o licenta valabila de furnizare a energiei electrice, pentru a dovedi ca activitatea principala, in ceea ce priveste cumpararile de energie electrica o reprezinta revanzarea acesteia, iar consumul propriu din energia cumparata este neglijabil. Formularul 089 a fost modificat prin Ordinul ANAF nr. 410/2015, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 133 din 23 februarie 2015 si care a intrat in vigoare la aceeasi data. In noul formular, in continutul sectiunii II, au fost introduse doua puncte pe care contribuabilii trebuie sa le bifeze, dupa caz. Prin noile dispozitii s-a reglementat si situatia comerciantilor persoane impozabile cumparatori de energie electrica care obtin licenta de furnizare a energiei electrice in perioada 1 - 31 decembrie a unui an calendaristic si care trebuie sa depuna la organul fiscal competent o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca au avut un consum propriu de maximum 1% din energia electrica cumparata in perioada din luna decembrie in care au detinut licenta de furnizare, care este valabila pentru toate achizitiile de energie electrica efectuate in anul calendaristic in care se depune aceasta declaratie, se mentioneaza in documentul citat. Mai mult, formularul 089, instructiunile de completare, precum si procedura de gestionare a declaratiei au fost completate cu informatii referitoare la persoanele impozabile care obtin licenta de furnizare a energiei electrice in luna decembrie. La data intrarii in vigoare a Ordinului ANAF nr. 410/2015, adica 23 februarie,se abroga Ordinul ANAF nr. 3713/2013

» Cine nu plateste impozit pe venit pentru 2013.
2014-06-25 14:22:43

Conform OUG nr. 40/2014, impozitul pe venit pentru anul fiscal 2013, datorat pentru anumite categorii de venituri, nu se va mai achita.

» Impozitele si taxele aferente lunii iunie.
2014-06-04 14:19:47

Pana pe 25 iunie, anumiti contribuabili trebuie sa plateasca o serie de taxe si impozite:

Contabilitate

Societatea noastra ofera servicii complete de contabilitate si resurse umane. Aceste servicii sunt si pentru partea de salarizare a companiei dumneavoastra. Serviciile de contabilitate oferite de societatea noastra sunt cele mai performante in raporul calitate-pret.

Audit

Realizam audit intern sau statutar respectand cele mai exigente cerinte ale legislatiei, cerinte ce sunt mereu favorabile clientilor nostri. Solutiile noastre sunt obiective si in concordanta cu standardele internationale. Va putem oferi si alte servicii conexe.

Resurse Umane

Toate aspectele cuprinse in segmentul de resurse umane si salarizare va sunt oferite de catre societatea noastra printr-un personal calificat si experimentat. Contracte de munca individuale, dosare de personal, administrare personal, salarizare, Revisal. Asiguram asistenta in caz de control.

Consultanta

Consultanta fiscala este o ramura importanta si aproape de nelipsit din cadrul departamentului managerial sau intern de contabilitate. Fiind corect informat si indrumat, administratorul poate lua decizii ce il avantajeaza financiar, iar departamentele interne pot implementa solutii ce vor aduce un castig important de resurse.