ASPECTE GENERALE

Strategie
Dezvoltarea mai multor filiale ca si punct de accesibilitate pentru viitorii clienti, consolidarea afacerii si cresterea sigurantei pentru clientii existenti.

Management de risc
Folosim 4 filtre de control petru a oferi calitatea si siguranta muncii noastre. Infrastructura IT este formata din dispozitive enterprise securizate cu surse intreruptibile si zilnic realizam un backup al datelor pe 2 surse diferite.

Relatii Clienti
Filiala din Piata Alba Iulia trateaza exclusiv relatia cu clientii, in felul acesta indiferent de gradul de incarcare, mereu suntem deschisi in a primi vizite si a discuta cu clientii nostri

Investitii
Active imobilizate in valoare de peste 150.000 lei. Mereu investim in infrastructura, programe de pregatire personal, infrastructura IT.

Asigurare de risc profesional
Suntem membri cu drepturi depline C.E.C.C.A.R. si potrivit legislatiei in vigoare, avem o asigurare privata de risc, cu o valoare de 4.000 $ despagubire in situatii ce impun o asemenea despagubire

Comercial
Zilnic incercam sa ne inbunatatim serviciile oferite in raport cu tarifele practicate. Oferim oferte de pret optimizate, prin diferite tipuri de abonament contabil, special conceput si adaptat nevoilor clientilor nostri

SERVICII PRINCIPALE

A

CONTABILITATE

Preluarea datelor contabile sau introducerea lor initiala. Cercetarea istoricului societatii comerciale privind depunerile declaratiilor fiscale precum si citirea si interpretarea fisei de platitor, in momentul preluarii cat si pe toata perioada contractuala. Prelucrarea datelor si verificarea lor, pentru a putea fi introduse in contabilitatea societatii. Depistarea documentelor lipsa si cererea lor. Evidenta analitica si sintetica a clientilor si furnizorilor. Mijloace fixe, calculul acestora. Inregistrarea tranzactiilor in ordinea cronologica si logica a realizarii lor. Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA si cartea mare. Realizarea registrului jurnal, intocmirea registrului inventar, jurnalelor de TVA si cartea mare. Realizarea balantei de verificare lunare si efectuarea tuturor operatiunilor de inchidere a lunii, inclusiv vrificarea prin filtre de control a corectitudinii inregistrarilor contabile. Realizarea declaratiilor fiscale sau a deconturilor de TVA si depunerea lor catre ANAF. Salarizarea, statele de plata realizate in urma pontajului, realizarea si depunerea declaratiilor specifice salarizarii. Gestiune si calculatia costurilor. Suport privind realizarea dosarului de inventariere obligatorie, anual.

B

SALARIZARE

Preluare salariati. Medicina muncii si securitatea in munca. Intocmirea contractelor de munca. Realizarea dosarelor de personal, nu inainte de a fi finalizati pasii premergatori angajarii. In cazul contractelor noi, inregistrarea in Revisal si transmiterea catre Inspctoratul Teritorial de Munca. Calcularea salariilor si intocmirea statelor de plata. Dupa caz, intocmirea si eliberarea diverselor adeverinte pentru salariati. Realizarea si depunerea declaratiilor lunare sau trimestriale la administratia financiara. Realizarea ordinelor de plata prin completarea lor cu sumele datorate de angajator la bugetul de stat si informarea clientului cu privire la aceste sume. Dupa caz, depunerea dosarelor de recuperare a sumelor de la FNUASS pentru concedii medicale sau indemnizatii sociale de sanatate. Intocmirea declaratiei 112 si depunerea acesteia. Relatia cu Inspectoratul Teritorial de Munca si oferirea de suport in ceea ce priveste posibile controale.

C

Refacere contabilitate

Analiza fondului. Solicitare si obtinere de la administratia financiara a documentelor necesare elucidarii problemei de fond. Preluarea tuturor documentelor ce trebuie introduse in contabilitate. Analiza fisei sintetice si balantei. Inregistrarea dcumentelor in contabilitate. Corectarea documentelor in contabilitate ce au fost anterior inregistrate gresit. Instiintarea clientului cu privire la situatia corectata si rezultatul final. Corectarea balantei. Realizarea de declaratii rectificative sau depunerea declaratiilor lipsa. Depunerea declaratiilor rectificative sau lipsa si realizarea ordinelor de plata sau a deconturilor, dupa caz. Eliberarea unui certificat constatator, dupa caz.

D

Consultanta contabila

Stabilirea spetei si repartizarea, dupa caz, personalului competent. Consultanta import-export. Consultanta pentru SRL, ONG, PFA etc. Consultanta achizitii intracomunitare. Consultanta optimizare taxe. Consultanta privind taxa de mediu. Consultanta calcul salariu. Consultanta cu privire la inregistrarea si corectitudinea inregistrarilor in contabilitate. Consultanta stocuri. Consultanta platitori de impozit pe profit. Consultanta cu privire la TVA. Consultanta resurse umane. Consultanta infiintare societati comerciale. Consultanta cifra de afaceri.